FOOD & DRINKS

Op City Sounds is er een food court waar je kan genieten van de lekkerste maaltijden en hapjes van foodtrucks en creatieve cateraars. Ook vind je op City Sounds een cocktailbar en een speciaalbierbar.

Zo start je de avond op de meest smakelijke manier! 

De volgende cateraars hebben we met zorg geselecteerd:

Karma Shoarma
Karma Shoarma, een 100 procent hyper lokale duurzame plantaardige shoarma op basis van tarwe, die volgens klassiek recept urenlang tot goudbruin aan het spit wordt geroosterd, die zelfs gretige carnivoren en nachtbrakers het water in de mond doet lopen.

Vietnamama
Vietnamama bakt, kookt en rolt het lekkerste Vietnamese streetfood met de meest verse ingrediënten en vooral heel veel liefde.

Wood Grill
Wood Grill maakt klassieke American style BBQ-gerechten van de houtskoolgrill. Get ready voor hun overheerlijke Black Angus Burgers en Slow Cooked Ribs. 

Friethoes
Friethoes houdt van verse friet gemaakt van de beste aardappels. Bij de productie en bereiding gebruiken ze zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen. 

Old Scuola
Ingewikkeld hoeft het niet te zijn, lekker wel: de pizza's van Old Scuola zijn door idealisme gedreven om festivaleten naar een hoger niveau te tillen. En dat lukt ze!

Foto's: Maaike Ronhaar en Eva Roefs 

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie