LOCATIE

De NDSM-werf in Amsterdam Noord is een zeer geliefd historisch Amsterdams gebied en ideaal voor een zomeravondconcert.
De shows vinden plaats op de Y-helling, daar waar vroeger de schepen te water werden gelaten. Deze voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en toch intiem.

Alle voorzieningen voor een popconcert in de open lucht zijn aanwezig.

De NDSM-werf is verbonden aan het Centraal Station met een idyllisch pontje, en bovendien goed bereikbaar met de auto en op de fiets.

TREIN. Vanaf Amsterdam Centraal Station vaart een gratis pont naar de halte 'NDSM'

FIETS. Een slimmerik komt op de fiets. Dan kun je dichtbij en gratis parkeren en gemakkelijk weer weg. Plan uw route via ROUTEPLANNER.

PONT. Met het pontje van het GVB ben je met een kwartier van het Centraal Station op de NDSM-werf. De pontjes vertrekken direct vanaf Amsterdam CS en brengen je gratis vlakbij de concertlocatie! Deze varen tweemaal per uur, en tijdens de spitsuren vier keer per uur. De Tasmanveer verbindt NDSM aan de Houthavens. Binnen fietsafstand vind je de Distelwegpont (naar Westerdoksdijk) en de Buiksloterveer naar Centraal Station.

BUS. Vanaf Centraal station pak je bus 391 (richting Zaandam Zaanse Schans) of Bus 394 (richting Zaandam Station) en stap je uit bij Bushalte Klaprozenweg. Ook vertrekt stadsbus 35 (richting Molenwijk) vanaf Centraal Station, met deze bus stap je uit bij Bushalte Atatürk. Vanaf beide haltes i het vijf minuten lopen naar het festivalterrein. Voor actuele reistijden check je op http://9292.nl

AUTO. Kom je met de auto, dan kun je gebruik maken van de parkeerplekken op de NDSM-werf naast de Scheepsbouwloods. Van maandag t/m zondag van 09:00 tot 23:00 uur geldt het tarief van €1,30 per uur.

ADRES. Het adres van City Sounds op de NDSM-werf is: NDSM-Plein 28, 1033 WB Amsterdam

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie