Terug
Support: The Amazons
€45 ex. service- en transactiekosten
06 augustus 17:30
City Sounds: NDSM-Werf, Amsterdam
Bestel tickets

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto werd in 1998 in Los Angeles opgericht. In 2002 debuteerde de groep met een titelloos debuutalbum. De echte doorbraak volgde met tweede album A Beautiful Lie, dat miljoenen keren verkocht werd en ze optredens over de hele wereld opleverde.

Sindsdien is de band uitgegroeid tot een vaste waarde in de internationale muziekwereld. De band scoorde talloze hits, won verschillende awards en hun albums zijn million sellers. Vorig jaar verscheen hun vijfde album America, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. Thirty Seconds To Mars staat bekend om hun spetterende live-shows.
Vorig jaar stond de band nog in de Ziggo Dome, deze zomer keren ze terug voor een groot openluchtconcert.

Support act: The Amazons
In 2017 werd The Amazons uitgeroepen als een van dé grote doorbraakacts, en genoten vanzelfsprekend van veel airplay in zowel thuisland als op internationaal vlak. Opzwepende songs als ‘Black Magic’ en ‘In My Mind’ schopten het zelfs tot 3FM Megahit. The Amazons staat bekend om een heavy, blousy sound en laten zich onder andere inspireren door Arctic Monkeys, Wolf Alice, en Jerry Lee Lewis. De band staat deze zomer verder op The Great Escape, Radio 1’s Big Weekend, Reading en Leeds in Engeland. 

De kaartverkoop voor Thirty Seconds To Mars loopt via https://citysounds.nl/tickets

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.
Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

VIP Packages
VIP upgrade pakketten voor deze show zijn te koop via www.adventuresinwonderland.com 
Let op, alleen geldig in combinatie met een regulier ticket. Friendly Fire is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

Tijdsschema
De deuren van City Sounds – Thirty Seconds To Mars gaan om 17:30 open. Vanaf dat moment ben je welkom voor een lekker hapje en drankje. De opener van de avond, The Amazons, zal rond 19:15 beginnen. Thirty Seconds To Mars verwachten we rond 20:30 op het podium. De verwachte eindtijd is uiterlijk 22:30. Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie