Terug
€40 ex.service-en transactiekosten
04 augustus 17:30
City Sounds: NDSM-Werf, Amsterdam
Bestel tickets

James Bay

De Engelse singer-songwriter was bij zijn debuut in 2015 al een opvallende verschijning, met zijn lange haren en grote hoed. But there’s more than meets the eye, zoals hij met monsterhits als ‘Let It Go’ en ‘Hold Back The River’ liet horen. Zijn nummer 1 debuutalbum Chaos And The Calm viel dat veelvuldig in de prijzen en hij trad overal ter wereld op met zijn gevoelige liedjes. Solo, en met Hozier en Taylor Swift. 

In 2018 verscheen zijn tweede album Electric Light. De gevoelige luisterliedjes bleken ingewisseld te zijn voor frisse popsongs, waarin een belangrijke rol voor zijn karakteristieke stemgeluid is weggelegd. Live combineert hij de twee naadloos voor een show die zowel ontroert als swingt. Zijn vorige shows in Amsterdam, waaronder een optreden in AFAS Live, waren stijf uitverkocht. Anno 2019 is James Bay uitgegroeid tot een veelzijdig artiest die van alle markten thuis is. 

De kaartverkoop voor James Bay loopt via https://citysounds.nl/#tickets

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.

Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

Tijdsschema
17:30 - deuren open
20:00 - start voorprogramma
21:00 - start James Bay
Alle tijden zijn onder voorbehoud, houd de website in de gaten voor de definitieve tijden.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie