Terug
Support: Rondé + JC Stewart
€40 ex.service-en transactiekosten
04 augustus 17:30
City Sounds: NDSM-Werf, Amsterdam
Bestel tickets

James Bay

De Britse singer-songwriter was bij zijn debuut in 2015 al een opvallende verschijning, met zijn lange haren en grote hoed. But there’s more than meets the eye, zoals hij met monsterhits als ‘Let It Go’ en ‘Hold Back The River’ liet horen. Zijn nummer 1 debuutalbum Chaos And The Calm viel dat veelvuldig in de prijzen en hij trad overal ter wereld op met zijn gevoelige liedjes. Solo, en met Hozier en Taylor Swift. 

In 2018 verscheen zijn tweede album Electric Light. De gevoelige luisterliedjes bleken ingewisseld te zijn voor frisse popsongs, waarin een belangrijke rol voor zijn karakteristieke stemgeluid is weggelegd. Live combineert hij de twee naadloos voor een show die zowel ontroert als swingt. Zijn vorige shows in Amsterdam, waaronder een optreden in AFAS Live, waren stijf uitverkocht. Anno 2019 is James Bay uitgegroeid tot een veelzijdig artiest die van alle markten thuis is. 

Support act: Rondé
Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is Rondé een graag geziene act op diverse festivals en clubshows. De vijfkoppige formatie bestaande uit zangeres Rikki Borgelt, gitarist Armel Paap, toetsenist Adriaan Persons, bassist Cas Oomen en drummer Sharon Zarr bracht vorig jaar hun debuutalbum uit, waarvan aanstekelijke nummers 'Naturally', 'Run' en 'Why Do You Care' direct grote hits bleken. De Utrechtse band staat in volle bloei en brachten op passende wijze onlangs tweede album Flourish uit; deze plaat laat een nieuwe poppy sound van de band horen en resulteerden al snel in lovende recensies en volle zalen. 

JC Stewart
Ken je JC Stewart en zijn hit in wording ‘Have You Had Enough Wine’ al? Deze zelfverklaarde professional sadboy kun je beter leren kennen op 4 augustus, wanneer hij als voorprogramma van James Bay en Rondé aantreedt op de NDSM-werf.

De kaartverkoop voor James Bay loopt via https://citysounds.nl/#tickets

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.

Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

Tijdsschema
De deuren van City Sounds – James Bay gaan om 17:30 open. Vanaf dat moment ben je welkom voor een lekker hapje en drankje. De opener van de avond, JC Stewart, zal rond 18:30 beginnen. Het tweede voorprogramma Rondé begint rond 19:30. James Bay verwachten we rond 20:30 op het podium. De verwachte eindtijd is uiterlijk 22:30. Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie