Terug
Support: Merol + Lisa Loïs
€45 ex. service- en transactiekosten
03 augustus 17:30
City Sounds: NDSM-Werf, Amsterdam
Bestel tickets

Jessie J

De Britse popster Jessie J brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Andere bekende tracks zijn ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgde reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren.

Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat ze bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ook haar inzet voor goede doelen en haar openheid over tegenslagen in haar persoonlijke leven worden geroemd. Vorig jaar mei verscheen haar vierde album R.O.S.E. en daarna speelde ze een strak uitverkochte AFAS Live.

Support Acts

Merol
Met haar catchy Nederlandstalige popmuziek en ondeugende charme ging Merol in 2018 van nul naar honderd. Haar megahit 'Lekker Met De Meiden' was direct een schot in de roos, gevolgd door meerdere hits als 'Kerst Met De Fam' en de spraakmakende Valentijnssingle 'Hou Je Bek En Bef Me'. Met haar cheeky teksten, jaren ’80 synth en gezonde dosis zelfspot, weet ze ieders hart te veroveren.

Lisa Loïs
Loïs en Jessie J zijn geen onbekenden van elkaar: in 2009 schreef Jessie J mee aan de Nederlandse zangeres haar debuutalbum ‘Smoke’. Haar loepzuivere stem, enorme bereik en grenzeloze muzikaliteit leverde haar uitverkochte zalen op door het hele land tijdens verschillende theatertours. In januari kwam haar nieuwe single 'Losing My Mind' uit, waarmee de zangeres een nieuwe soulful en subtiele r&b kant laat zien.

De kaartverkoop voor Jessie J loopt via https://citysounds.nl/#tickets

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.
Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

Tijdsschema
De deuren van City Sounds – Jessie J gaan om 17:30 open. Vanaf dat moment ben je welkom voor een lekker hapje en drankje. De opener van de avond, Lisa Loïs, zal rond 18:30 beginnen. Het tweede voorprogramma Merol begint rond 19:30. Jessie J verwachten we rond 20:30 op het podium. De verwachte eindtijd is uiterlijk 22:30. Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie