Terug
€45 ex. service- en transactiekosten
03 augustus 17:30
City Sounds: NDSM-Werf, Amsterdam
Bestel tickets

Jessie J

De Britse popster Jessie J brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Andere bekende tracks zijn ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgde reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren.

Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat ze bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ook haar inzet voor goede doelen en haar openheid over tegenslagen in haar persoonlijke leven worden geroemd. Vorig jaar mei verscheen haar vierde album R.O.S.E. en daarna speelde ze een strak uitverkochte AFAS Live.

De kaartverkoop voor Jessie J loopt via https://citysounds.nl/#tickets

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.
Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

Tijdsschema
17:30 - deuren open
20:00 - start voorprogramma
21:00 - start Jessie J
Alle tijden zijn onder voorbehoud, houd de website in de gaten voor de definitieve tijden.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toe Meer informatie